Us presentem la Copa Catalana Infantil de BTT!

EP!, valents ciclistes, el gran esdeveniment de la Copa Catalana Infantil de BTT s'apropa a pas ferms! Prepareu-vos per a una èpica batalla en els Aubachs d'Almacelles, on els guanyadors seran recordats per la història!

Aquest any, la competició serà més espectacular que mai! Disposem d'un servei de bar amb bocadillos per a que pugueu recuperar forces i seguir lluitant. I per als que vulgueu refrescar-vos, les duches de la sala polivalent us esperen per a deixar-vos com nous.

El circuit es situarà en la zona més imponent dels Aubachs d'Almacelles, on la natura i la pista es fusionaran en una prova única. No us deixeu vèncer per la dificultat del circuit i lluiteu fins al final, perquè només així podreu aconseguir la victòria.

Mara de la cursa

Per als valents que vulgueu passar una nit plena de emocions, hem preparat un parking de autocaravana perquè pugueu descansar i recuperar forces per al següent dia.

Així doncs, prepareu-vos per a la gran batalla, perquè només els més valents i audaços seran els que aconsegueixin la victòria a la Copa Catalana Infantil de BTT!

¡Os esperamos en la Copa Catalana Infantil de BTT!

Producte afegit a la llista de desitjos