Avís Legal

A continuació, s'exposa l'Avís Legal que regula l'ús del lloc web https://almacellespedalclub.cat (en endavant, el "Lloc web"). Si us plau, llegeixi atentament aquesta informació abans de navegar o utilitzar els serveis proporcionats en aquest Lloc web.

  1. Informació general El Lloc web https://almacellespedalclub.cat és propietat de Almacelles Pedal Club (en endavant, "nosaltres" o "la Companyia"), amb el número d'identificació fiscal G25264615 i domicili social a Ptda de la Vila, 1, 25180 Almacelles (Lleida), Espanya.

Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest Lloc web o aquest Avís Legal, pots contactar amb nosaltres mitjançant les següents dades de contacte:

  1. Acceptació de l'Avís Legal L'accés i ús del Lloc web implica la plena acceptació d'aquest Avís Legal. Si no estàs d'acord amb les condicions exposades a continuació, et preguem que no utilitzis aquest Lloc web.

  2. Propietat intel·lectual i industrial Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el contingut del Lloc web, incloent-hi, de manera enunciativa però no limitativa, textos, imatges, logotips, gràfics, arxius de so, animacions, vídeos, codi font i disseny, pertanyen exclusivament a la Companyia o als seus llicenciants, i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i industrial vigents.

Queda expressament prohibit modificar, reproduir, copiar, distribuir, divulgar o utilitzar de qualsevol altra manera el contingut del Lloc web sense el consentiment previ, exprés i per escrit de la Companyia.

  1. Protecció de dades personals L'ús del Lloc web està subjecte a la nostra Política de Privadesa, la qual et recomanem llegir per comprendre com tractem les teves dades personals.

  2. Exclusió de responsabilitat La Companyia no es fa responsable dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de l'ús del Lloc web, incloent-hi, de manera enunciativa però no limitativa, errors o omissions en el contingut, interrupcions del servei, pèrdua de dades o virus informàtics.

  3. Enllaços a tercers El Lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web o recursos externs que són proporcionats únicament per a la teva comoditat. La Companyia no té control sobre aquests llocs web o recursos i no es fa responsable dels mateixos ni dels seus continguts. L'accés i ús d'aquests enllaços està subjecte als termes i condicions establerts per cada tercer.

  4. Modificacions La Companyia es reserva el dret de modificar o actualitzar en qualsevol moment aquest Avís Legal. Les modificacions entraran en vigor en el moment de la seva publicació al Lloc web. Es recomana revisar periòdicament aquesta pàgina per conèixer les condicions actualitzades.

  5. Llei aplicable i jurisdicció Aquest Avís Legal es regirà i interpretarà de conformitat amb les lleis d'Espanya. Qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en relació amb aquest Avís Legal estarà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels jutjats i tribunals de la ciutat de Lleida.

Data d'entrada en vigor: 29 de maig de 2023.

Producte afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.