Benvingut al lloc web https://almacellespedalclub.cat (en endavant, el "Lloc web"). A continuació, es detallen els Termes i Condicions que regulen l'ús del Lloc web i les condicions de compra i venda de productes a través d'aquest. Si us plau, llegeixi atentament aquesta informació abans de realitzar qualsevol transacció o utilitzar els serveis proporcionats en aquest Lloc web.

  1. Acceptació dels Termes i Condicions L'accés i utilització del Lloc web implica la plena acceptació d'aquests Termes i Condicions. Si no estàs d'acord amb les condicions exposades a continuació, et preguem que no utilitzis aquest Lloc web.

  2. Propietat Intel·lectual Tots els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut del Lloc web, incloent-hi textos, imatges, logotips, gràfics, arxius de so, animacions, vídeos, codi font i disseny, pertanyen exclusivament a Almacelles Pedal Club (en endavant, "la Companyia") o als seus llicenciants, i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i industrial vigents. Queda expressament prohibit modificar, reproduir, copiar, distribuir, divulgar o utilitzar de qualsevol altra manera el contingut del Lloc web sense el consentiment previ, exprés i per escrit de la Companyia.

  3. Compra i Venda de Productes 3.1. Política de Devolucions La Companyia ofereix una política de devolucions per garantir la satisfacció dels seus clients. Si no estàs satisfet amb un producte adquirit a través del Lloc web, pots sol·licitar una devolució dins del termini establert per la legislació vigent. La devolució estarà subjecta a les condicions i procediments detallats en la nostra Política de Devolucions, la qual et recomanem llegir abans de realitzar una devolució.

3.2. Política d'Enviament de Mercaderia La Companyia realitzarà l'enviament de la mercaderia adquirida a través del Lloc web dins dels terminis establerts i a l'adreça de lliurament indicada per l'usuari en el procés de compra. Les condicions i despeses d'enviament es detallen en la nostra Política d'Enviament de Mercaderia, la qual et recomanem llegir abans de realitzar una compra.

  1. Protecció de Dades Personals L'ús del Lloc web i la compra de productes estan subjectes a la nostra Política de Privadesa, que estableix com recopilem, gestionem i protegim les teves dades personals. Si us plau, llegeixi aquesta política per comprendre el tractament de les teves dades personals.

  2. Exclusió de Responsabilitat La Companyia no es fa responsable dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de l'ús del Lloc web, incloent-hi, de manera enunciativa però no limitativa, errors o omissions en el contingut, interrupcions del servei, pèrdua de dades o virus informàtics.

  3. Modificacions La Companyia es reserva el dret de modificar o actualitzar en qualsevol moment aquests Termes i Condicions. Les modificacions entraran en vigor en el moment de la seva publicació al Lloc web. És responsabilitat de l'usuari revisar periòdicament aquesta pàgina per conèixer les condicions actualitzades.

  4. Llei Aplicable i Jurisdicció Aquests Termes i Condicions s'interpretaran i regiran de conformitat amb les lleis d'Espanya. Qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en relació amb aquests Termes i Condicions estarà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels jutjats i tribunals de la ciutat de Lleida.

Data d'entrada en vigor: 29 de maig de 2023.

Producte afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.