A continuació, s'exposa la Política d'Enviaments i Devolucions per al lloc web https://almacellespedalclub.cat (en endavant, el "Lloc web"), que regula les condicions d'enviament de mercaderia i la gestió de devolucions. Si us plau, llegeixi atentament aquesta informació abans de realitzar una compra o sol·licitar una devolució.

  1. Enviaments 1.1. Temps d'enviament Els enviaments de mercaderia adquirida a través del Lloc web es realitzaran un cop hàgim recopilat totes les comandes dels socis de l'Almacelles Pedal Club. A causa d'aquest procés de recopilació, el temps d'enviament pot oscil·lar entre 30 i 60 dies des de la data de realització de la compra.

1.2. Adreça de lliurament La mercaderia serà enviada a L'almacelles pedal club. Un cop rebuda la mercadería, el Club es posaran en contacte amb el Socis per organitzar una recollida d'aquesta.

1.3. Despeses d'enviament Les despeses d'enviament es calcularan i s'indicaran durant el procés de compra. Aquests costos varien en funció del pes, la mida i la destinació de la mercaderia. El client és responsable de pagar les despeses d'enviament addicionals, si s'escau.

  1. Devolucions 2.1. Sol·licitud de devolució En cas que el client desitgi sol·licitar una devolució, s'haurà de posar en contacte amb un membre de la junta de l'Almacelles Pedal Club. Aquest membre de la junta proporcionarà les instruccions pertinents per a la gestió de la devolució i informarà sobre els terminis i les condicions aplicables.

2.2. Condicions de devolució Les devolucions estaran subjectes a les següents condicions:

  • La sol·licitud de devolució s'haurà de realitzar dins dels terminis establerts per la junta de l'Almacelles Pedal Club.
  • La mercaderia ha d'estar en condicions òptimes, sense haver estat utilitzada ni danificada.
  • El client serà responsable de les despeses d'enviament de la devolució, a menys que sigui degut a un error o defecte de la Companyia.

2.3. Reemborsament Un cop s'hagi rebut i verificat la mercaderia retornada, i s'hagin complert les condicions de devolució establertes, es procedirà al reemborsament del import corresponent a través del mateix mètode de pagament utilitzat

Producte afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.